Изяви и отличия

Отличия на учители

Регионалният инспекторат по образование – град Пазарджик винаги е оценявал достойно постиженията на нашите преподаватели. Трудът на учителите е оценен не само от РИО на МОМН, но и от Община Септември и обществеността на града. Няколко поредни години преподаватели от училището са отличавани от Кмета на Общината – г-н Томи Стойчев.Регионалният инспекторат по образование – град Пазарджик винаги е оценявал достойно постиженията на нашите преподаватели. Трудът на учителите е оценен не само от РИО на МОМН, но и от Община Септември и обществеността на града. Няколко поредни години преподаватели от училището са отличавани от Кмета на Общината – г-н Томи Стойчев.
В навечерието на най-българския празник – 24 май РИО – Пазарджик, съвместно с участието на представители на общинските администрации и Съюза на работодателите, удостои с престижната награда „Директор на годината“ за 2010 г. г-жа Янка Кметска за постижения в педагогическата практика на средното образование.
По повод 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост г-жа Бойка Стойнова, учител по български език и литература в СОУ „Христо Ботев“, град Септември бе обявена за учител на годината 2009 г. за област Пазарджик от РИО Пазарджик в етап – основно образование за постигнати добри резултати в педагогическата практика и отлично представяне на неин ученик на Националното състезание по български език и литература – І място на областно ниво.
За „Учител на годината“ /етап гимназиален/ през 2009 г. за община Септември бе номинирана г-жа Елена Попова, учител по химия и опазване на околната среда за постигнати добри резултати в педагогическата практика и олимпиади по химия.
Грамота за участие в номинациите на общинско ниво през 2009 г. получи г-жа Антоанета Василева, начален учител в СОУ „Христо Ботев“ за постигнати добри резултати в педагогическата практика.
Кметът на Общината удостои директорката на училището, г-жа Янка Кметска, със званието „Директор на годината” за 2008 г.
Image
За постигнати успехи в обучението по биология през 2008 г. със звание „Учител на годината – прогимназиален етап” за област Пазарджик е отличена г-жа Вили Димитрова.
Image

Със званието „Учител на годината – гимназиален етап” за област Пазарджик през 2007 г. е удостоена г-жа Черешка Неделина – учител по история.

По повод 24 май през 2007 г. за „Учител на годината – начален етап” за община Септември е удостоена г-жа Малина Тонева.

С грамоти на Общината през 2007 г. са отличавани г-жа Любомира Табакова за постигнати успехи в обучението по биология, гжа Йорданка Василева за много добри резултати в обучението по религия, г-жа Йорданка Халачева и г-жа Ангелина Татерска – начални учители.
През 2007 г. докладът на г-жа Малинка Тонева „С усмивка да учим английски”, с който тя участва в Първите национални педагогически четения по хуманна педагогика, е публикуван в сборник на СУ „Св.Климент Охридски”, което е своеобразно отличие за педагогическия й труд.
През 2006 г. за постигнати успехи в обучението по физика г-жа Регина Карталовае обявена за „Учител на годината – прогимназиален етап” за община Септември.
© 2024 СУ "Христо Ботев", гр. Септември. Всички права запазени.
Сайтът е изграден с подкрепата на Станимир Каравеликов

Search