Галерия

Месец декември е онова време от годината, когато проявяваме добрина, жест и грижа за другите, а във въздуха витае очакване, в сърцата трепти надежда и ни кара да дадем най-доброто от себе си.
През изминалия месец в училище се случваха вълшебни неща – децата, учителите и родителите заедно твориха, създаваха, украсяваха. С много желание и творчество учениците от всички паралелки се включиха в коледните конкурси – за картичка, за най-стилен сувенир, за автентична сурвачка и най-креативно украсена класна стая. Всички отличени ученици в различните категории бяха наградени от директора на училището.
Учениците от група за ЦОУД – Va и Vб клас разказаха своята “Коледна приказка за доброто”, а учениците от Iб клас честваха Рождество Христово заедно със своите учители и родители със специално тържество, посветено на празника.
В училището ни се проведе и традиционният благотворителен базар „Подари надежда“. Отправяме искрени благодарности към всички родители, които заедно със своите деца се включиха в благородната инициатива. Събраните средства от базара са 2330 лв. По предложение на Ученическия съвет с тях бяха подпомогнати семействата на четирима наши ученици.
И нека през следващата година да си пожелаем вълшебствата да продължават да се случват!
Да бъдем здрави и да живеем в мир и благодат!
Пожелаваме на всички светли и благословени Рождественски празници!
© 2024 СУ "Христо Ботев", гр. Септември. Всички права запазени.
Сайтът е изграден с подкрепата на Станимир Каравеликов

Search