Галерия

На 27.10.2022 г. в СУ „Христо Ботев“ се проведе спортен празник под надслов „Да си част от столетие“. Наши гости бяха изявени спортисти от област Пазарджик. На поканата на училищното ръководство се отзоваха Ренета Камберова – олимпийска медалистка по художествена гимнастика от игрите в Рио де Жанейро, Здравко Лазаров – бивш футболист, национал, Гаро Агопян – треньор по тенис на маса, Иван Симеонов – мениджър на БК Хебър и Иван Вълчев – треньор по текбол.
Празникът започна с приветствени думи от директора на училището г-жа Галина Дишкова и Ренета Камберова. Специален подарък получи училището ни от председателя на Българската федереция по тенис на маса за принос в развитието на този спорт. Плакетът беше връчен на г-жа Галина Дишкова от заслужил майстор на спорта по тенис на маса Гаро Агопян, след което беше даден старт на игрите.
Голям интерес у момичетата предизвика демонстрацията с лента и бухалки. Освен художествената гимнастика, другите спортове, в които се включиха учениците бяха футбол, баскетбол, волейбол, народна топка, тенис на маса. Интерес предизвика и един от най-новите спортове, базиран на футбола – текбол.
Игpитe пpипoвдигнaxa пpaзничния дyx нa yчeници и yчитeли и дoĸaзaxa oлимпийcĸия пpинцип, чe нe пoбeдaтa, a yчacтиeто в cпopтнaтa нaдпpeвapa e нaгpaдa зa дyxa.
Накрая гостите записаха своите послания към учениците, раздаваха автографи и заедно направихме снимки за спомен от този прекрасен и емоционален ден.
© 2024 СУ "Христо Ботев", гр. Септември. Всички права запазени.
Сайтът е изграден с подкрепата на Станимир Каравеликов

Search